keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Dyykkausta

Talven aikana on hyvä ollut käydä dyykillä, nyt vielä keväälläkin lämpötilat ovat olleet suotuisat myös herkästi pilaantuvien tuotteiden kotiin viemiselle.

Taannoin tänä keväänä kun kävimme roskiksilla, löytyi valtavasti kukkia. Ei enää selvästikään myyntikuntoisia, mutta ainakin minua ne ilahduttivat kotona maljakossa.











Kevään suurin ruokasaalis näytti tältä:





Näitä ruokia syötiin pitkään. Yksi paketti lihapullia tosin oli jääkaapissa avattuna aika kauan, ja kun vatsa alkoi hieman oireilla, jouduin heittämään loput pois. :( Avomieheni ei voinut syödä niitä, koska niissä oli gluteenia.

Nyt kun säät ovat lämmenneet, joutuu tyytymään kasvisten, vihannesten, hedelmien ja leipomotuotteiden dyykkaamiseen. Kananmunatkaan eivät lämmöstä mene miksikään...

Ja kohta luonnostakin alkaa löytyä ilmaista ruokaa! Eilen havaitsimme metsäpolulla muutaman pikku korvasienen. Muutaman päivän päästä voi käydä keräämässä jo satoa! Villiyrttikausikin alkaa pian olla parhaimmillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti